Vi skapar många hemsidor med ett verktyg som heter WordPress. Detta används idag av en stor del av webbens hemsidor. Det är ett säkert och kraftfullt verktyg för att ta fram olika sorters hemsidor med. Fördelen är att även om du önskar en mindre hemsida eller större hemsida kan man göra allt i detta verktyg utan att det behöver kosta en förmögenhet att komma ut på webben. Det är även enkelt att lägga upp nyheter och bilder på sin hemsida.

Det går också att skapa webbshoppar med detta verktyg – allt från en enkel grundläggande e-butik till avancerade lite mer påkostade e-butiker som har fler funktioner och kopplingar.

Vårt mål är att kunden vid önskemål skall kunna sköta sin hemsida med allt vad detta innebär – uppdateringar av innehåll och säkerhetsuppdateringar och så vidare.

Vi förstår dock att många inte orkar eller kan eller vill sitta med främst det tekniska vad gäller hemsidan. Därför kan vi även erbjuda fasta servicepaket där vi förvaltar er hemsida med alla grundläggande tekniska uppdateringar och dylikt. Er hemsida kommer vara stabilt uppdaterad med senaste uppdateringar som är ett måste för att motverka hacker och virusangrepp.

Kontakta oss gärna för mer information och berätta hur ni önskar använda er hemsida och kanske då främst efter vi har levererat den till er. Vi ger gärna en offert på ert webbprojekt!

Vi kan givetvis även hålla koll på en befintlig hemsida som ni köpt av någon annan webbyrå eller ”kompis som kan data” :). Med andra ord – vi kan hjälpa dig med det mesta när det gäller webben!