Kortfattat kan man säga att jag kan säkerligen hjälpa dig med det mesta du behöver gällande internet och ditt företag. Kanske du behöver ny hemsida? Kanske vill du förbättra din befintliga hemsida? Vill du få råd på hur du kan sälja mer genom din webbsida? Kanske du vill skicka nyhetsbrev till dina kunder? Ja, listan är lång med vad man kan göra så skriv ett mejl med dina idéer så kan jag berätta mer.

Skapa ny hemsida
Jag kan hjälpa dig med att starta en ny hemsida för ditt företag eller verksamhet. Har du inte tid att göra allt själv och vill få det bra från början? Kontakta då mig så utformar vi en plan för din nya hemsida tillsammans. Jag är återförsäljare för ett av Sveriges bästa webbhotell genom vilket du får domännamn och webbhotell.

Uppdatera din hemsida
Har du en hemsida men inte tid att uppdatera den själv? Skulle det vara skönt att bara skicka iväg filerna du vill få upplagt till nån som fixar det? Då är jag rätt person. Jag fixar – du tjänar pengar på annat.

Optimera din hemsida
Du kan få hjälp att optimera din hemsida för Google och andra sökmotorer. Vi går igenom din hemsida och ger rekommendationer på vad man kan göra för just din hemsida. Vårt mål är att du skall kunna få fler kunder genom internet och din hemsida.

SEO optimering
En hemsida skall vara optimerad för Google och andra sökmotorer. Jag optimerar din sida så gott det går innan den publiceras för att du skall få så gott utgångsläge från början på söksidorna. OBS: Jag lovar inga Topp 1 resultat som vissa gör som kanske ringer dig. Ärligt talat är det mycket svårt att komma upp på första plats i Google. Är ditt företag mer inriktat på ett visst område är det dock stor chans att din sida kommer på första sidan i Google vid lite mer precisa sökningar. Säljer du bilar kanske du själv förstår att det finns andra sidor som kommer på förstasidorna om man söker på ”bilar säljes”. Men skulle någon skriva in ”ny volvo + vetlanda” är förhoppningen att din sida bör finnas med i resultatet. Jag tänker det är bäst att påpeka detta då det är många som lovar hit och dit men inte leverar när det gäller. Hoppas du förstår och är med på mina tankar!

Mobil hemsida
En hemsida bör se bra ut både i dator som på en modern mobiltelefon, sk smartphone. Du kan få en helt egen version av din hemsida fast i enklare mobilformat. Detta är något som blir mer och mer efterfrågat och jag kan på ett effektivt sätt göra om din hemsida till mobilformat. Passa på nu!

Videoklipp
Kanske du har någon produkt du vill visa lite extra?
Då kan ett miniklipp vara intressant för dig.
Vi sitter ned och jobbar fram en plan.
Jag filmar er – klipper ihop – publicerar.
Era besökare får se resultatet på er webbsida och kontaktar er.

Bröllopsfilmning
Har du tänkt ha bröllop i Vetlandaområdet? Då kan jag filma och skapa en videofilm av bröllopet. Kontakta mig för mer information!