Emnia Web Studio (EWS) startades 2010 av Emanuel Henrysson, webbprogrammerare, från Vetlanda. Företaget hjälper till med utveckling av hemsidor (även kallat webbsidor) inom de flesta områden, förbättring av befintlig hemsida, marknadsföring av hemsidor, SEO för hemsidor (optimering för sökmotorer).

Under 2019 expanderar vi och erbjuder inspelning av konferenser, möten och andra sammanhang där man vill spara och använda materialet i efterhand. Vi producerar program åt TV-kanaler. Vi kan hjälpa till att sända LIVE på Facebook, YouTube eller annan plattform ni har följare på. Kontakta oss för mer information!

EWS innehar givetvis F-skattsedel.

Företagets mål är att alltid sätta dig som kund först. Vi jobbar tillsammans utifrån dina idéer och våra kunskaper. Ofta har kunderna en egen unik idé som kan gå långt med rätt teknisk hjälp. Man kan säga att man kan göra allt på internet.

Vi samarbetar med högkvalitetsföretag som levererar webbhotell och domännamn för kunder som inte har detta ännu. För kunder med befintligt webbhotell kan vi jobba direkt med serverlösningen som finns.

Vi ser fram emot att jobba med dina idéer. Tillsammans kan vi göra det bättre så du blir helnöjd.